WBO in een notendop


  Onafhankelijk

  Wij zijn volledig onafhankelijk. Bij ons staan uw wensen centraal. Wij bieden u daarom ook alle denkbare mogelijkheden. Dat betekent dat wij niet samenwerken met uitvaartondernemers of andere organisaties. Deze stellen u ook in de gelegenheid om uw laatste wil vast te leggen. De te kiezen opties zijn dan vaak beperkt en sluiten altijd aan op de dienstverlening van de betreffende organisatie.

   

  Compleet

  Koets, handkar of moderne lijkwagen. Rouwvervoer kent veel mogelijkheden. Dit geldt niet alleen voor vervoer, maar ook voor de keuze van een kist en het opbaren. Om uw uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken, bieden wij u alle mogelijkheden. WilsbeschikkingOnline is daarom zonder meer compleet te noemen. Met WilsbeschikkingOnline maakt u uw uitvaart persoonlijk.

   

  Persoonlijke hulp

  Hoewel   uw wilsbeschikking geheel online kunt vastleggen, kunnen wij deze ook samen met u invullen. Wij komen desgewenst bij u thuis. Wij geven uitleg over het systeem en de keuzes die u kunt maken. En we helpen bij het invullen van de wilsbeschikking.

   

  Persoonlijk advies

  Sommigen vinden het onderwerp te gevoelig om met directe naasten te bespreken. Het kan daarom prettig zijn om met een onafhankelijk persoon te praten over keuzes rond uw overlijden. Ook hiervoor komen onze consulenten graag bij u langs.

   

  Praktische tips

  Naast de uitgebreide keuzemogelijkheden, biedt WilsbeschikkingOnline u ook een aantal andere opties aan. U kunt een adressenlijst maken voor het versturen van de rouwkaarten. U kunt aangeven waar u belangrijke informatie bewaart, zoals sleutels en documenten. Ook kunt u informatie over de bank(en) waar u rekeningen heeft vastleggen. Wilt u vast de tekst voor een bidprentje of liturgie vastleggen? Ook dat doet u eenvoudig op WilsbeschikkingOnline.

   

  Veilig

  Uw gegevens zijn bij ons in veilige handen. Deze worden opgeslagen op een goed beveiligde server die voorzien is van een geavanceerd toegangscontrolesysteem. De inloggegevens worden versleuteld zodat niemand toegang heeft tot het wachtwoord dat u gebruikt. Het wachtwoord is alleen bij u bekend.

  Scroll to Top

  © 2023 Wilsbeschikkingonline