Dag van de mantelzorg 2017

Dag van de mantelzorg 2017

Dag van de mantelzorg 2017

Op vrijdag 10 november is het de dag van de mantelzorg. Een dag waarop in heel Nederland mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Het thema van deze dag is ‘Mantelzorgen doe je samen’. Veel organisaties en instellingen organiseren iets leuks om te laten zien dat mantelzorgers gewaardeerd worden. Een mooi gebaar als blijk van waardering voor de liefdevolle en onvoorwaardelijke liefde waarmee ze hun naasten verzorgen.

Ontzorg de mantelzorger

Uit diverse onderzoeken blijkt dat vier van de vijf Nederlanders niet aan hun nabestaanden kenbaar heeft gemaakt hoe hij of zij bij overlijden de uitvaart geregeld wil hebben. Het getuigt van liefde en respect voor uw mantelzorger(s) en verdere naasten als u over uw eigen afscheid nadenkt. Daarom is het goed bepaalde zaken op papier te zetten om zo uw mantelzorger(s) en andere dierbaren te ontzorgen. Een goede manier is om met een wilsbeschikking aan te geven hoe u zelf de uitvaart geregeld wilt hebben. Welke wensen u heeft of juist niet heeft.

Wilsbeschikking Online

Wilsbeschikking Online biedt u de mogelijkheid uw wilsbeschikking online vast te leggen. Met behulp van onze website kunt u rustig alle mogelijkheden bekijken en uw wensen vastleggen. Wilt u persoonlijk advies? Dat is mogelijk! Onze consulenten komen graag bij u langs.

 

 

 

Posted by arie

Scroll to Top

┬ę 2023 Wilsbeschikkingonline